Variété Circus acts Acrobatiek

Variété is de verzamelterm voor een aantal optreden van verschillende artiesten gecombineerd tot een programma. Vooral op het gebied  van circus en acrobatiek spreekt men nog van variété. Outevents heeft een groot aantal artiesten die variétévoorstellingen brengen.
 

Savar.

In het woord variété ligt het al besloten: de wisselende wereld van de acrobatiek, circus en entertainment. Een breed spectrum van acts, van trapeze tot goochelen, tot clownerie tot jongleurs, valt onder deze noemer.

Duo Savar brengt een aantal hoogwaardige trapezenummers zonder veiligheidslijn of dubbele bodem.

Dit is een chique acrobatieknummer waarbinnen kracht en elegantie een geheel vormen.

Daarnaast verzorgen zij ook acrobatiekworkshops, acrobatiekanimaties en straatshows.

 

 

 

Sittah.

Sittah is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Stage Illusions.Al vanaf 2006 mag zij zich daarom een van de meest succesvolle illusionisten van de wereld noemen.

In Nederland, door heel Europa (Duitsland, Frankrijk, Italie, Belgie en Turkije) en zelfs daarbuiten (ondermeer India, Amerika en het Midden-Oosten) is ze actief of vragen tv-programma’s of producenten van evenementen of ze één van haar wervelende magieshows daar wil komen opvoeren.

 

Nieuw!

Het succes van SITTAH blijft stijgen. In 2008 is daarom besloten om (naast SITTAH REVEALED) een gloednieuwe show te produceren, SITTAH’S ANGELS. Om totaal onderscheidend te zijn van alle andere illusionisten in de wereld, zal Sittah in deze show door beeldschone professionele danseressen worden geassisteerd.

In de meest moderne en verleidelijke outfits gestoken is SITTAH’s ANGELS de enige show waar alleen vrouwen op het toneel staan. En dat is niet alles. Sittah heeft haar droom waargemaakt en zal tijdens de show ook “Just An Illusion” zingen. Een fantastische hit die speciaal voor haar is gecomponeerd door een van de meest succesvolle producers in Europa. Daarmee is SITTAH’s ANGELS een denderende en dynamische Magie & Dans-show die het best is te vergelijken met Beyoncé of de Pussycat Dolls – maar dan aangevuld met de allerbeste illusies ter wereld (waaronder enkele wereldprimeurs!
 

 

Zowel SITTAH REVEALED als SITTAH’s ANGELS is uitermate geschikt voor grote podia of theaters, maar kan ook worden aangepast aan nagenoeg elke andere locatie. We denken graag met u mee om uw feest, congres of evenement van een magisch element te voorzien en dat op de manier die u het best past!

SITTAH… It’s a world of magic.. and almost anything is possible!

Dakenadem.

Twee steltlopers dagen de draak uit. Dansende vlammen maken ingewikkelde patronen. Metershoge vuurwolken worden de ruimte ingespuwd. Je voelt de hete adem. De bewegingen zijn een mix van eeuwenoude gevechtskunsten en jongleerkwaliteiten.

Een fascinerend schouwspel met vuurspuwen, fire –foi, en vuurstokken.Dit allemaal op grote hoogte

 
 

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..