Travestie Travestieact

Travestiet, travestie oftewel “drag queen” is door sommige artiesten uit de persoonlijke levenssfeer naar het podium  gebracht. Enkele artiesten hebben als look-a-like een bekende zangeres tot in de kleinste details geïmiteerd, zoals Dutch Diana Ross. Andere artiesten hebben hun travestieact meer als parodie of gimmick bedoeld, soms met hilarisch resultaat.  Outevents heeft een aantal travestie acts die als personificatie van de “echte”artiest haast perfect zijn en enkele die echt over de top zijn, met of zonder muziek. Enkele van de acts zijn podiumacts zoals Dutch Diana Ross, en andere zijn animatie acts (de roddeldames) en/of ontvangst acts, bijvoorbeeld Toiletjuffrouw Gerda, waarbij de artiest zich tussen de gasten ophoudt.
 


Travestie De Oppas

Deze dame met keurige staat van dienst past op de kinderen. Een klein probleempje is echter dat zij al wel heel lang single is.

Travestie Toilet juffrouw Gerda met haar toilet op wielen

Haar meeneem toilet ziet er dan ook altijd netjes en schoon uit.

Travestie De Roddeldames

Bij Ada en Bertha is roddelen hun tweede natuur. Een heerlijke travestie act tussen een vrolijke dame en een chagrijnig  oud wijf

Travestie Act Dutch Diana Ross

“Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank”, 

Travestie Act Miss Travers

Travestieshow voor bruiloften, privefeesten, showavonden, komische intermezzo's, straatfestivals en openlucht evenementen. 

 

Travestie Act Zsa Zsa

Miss ZsaZsa  werd al snel bekend met de geweldige formule van haar eerste show als look a like van Lady GaGa.Zsa Zsa deed mee aan verschillende travestie shows in binnen en buitenland.
 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..