Table Magic Tafelgoochelen Goochelaar goocheltrucs

Tabe magic is de verzamelnaam voor de goocheltruc op kleine schaal; bij de mensen aan tafel dus. Dat vereist niet alleen vingervlugheid maar evenzeer een vlijmscherp vermogen tot interactie. Dat maakt de tafelgoochelaar zo’n aantrekkelijke act op feesten en partijen. Outevents heeft een aantal van de meest vooraanstaande goochelaars uit Nederland en het buitenland in het bestand opgenomen voor beschaafd entertainment op topniveau.

Alex Conradi entertainment with elegance and class

Small miracles happening right under your nose. A form of entertainment which is directed to your guests on a highly personal level, which never fails to leave a profound impression!

Biografie:

Alex Conradi, is geboren in 1971, en beleeft zijn eerste kennismaking met goochelen op 13 jarige leeftijd als hij in zijn dorp Miranda, in de provincie Molise in midden Italië, een goochelvoorstelling bijwoont.

Vanaf dat moment is de passie voor de goochelkunst ontstaan en tijdens zomervakanties ontmoet hij goochelaar Dimitri maar bovenal Saverio TaneUi (lid van de Club Magico Italiano (CMI), 1990) die hem enorm helpt door alle studieboeken van de CM! tot zijn beschikking te stellen.

Vervolgens zijn eerste voorstellingen in Rome en Turijn en uiteindelijk de ontmoeting met Lamberto Desideri van wie hij de kneepjes van het moderne manipulatieve vak leert, beschreven door één van de belangrijkste kunstenaars van deze eeuw "Dai Vernon", uitvinder van de "close up magic" .

Het is uitgerekend deze discipline waarin Alex Conradi zich specialiseert en zich steeds meer perfectioneert, waarbij hij regelmatige oefening als een atleet van de goochelkunst combineert met het bestuderen van klassieke boeken, het bezoeken van scholen voor de goochelkunst, ontmoetingen met grote internationale goochelaars als Toni Binarelli (Italië), David Roth (USA), Tommy Wonder (Nederland), Aurelio Paviato (Italië), Vanni Bossi (Italië) en Roberto Giobbi (Zwitserland) en deelname aan congressen waar uitgebreid gediscusieerd wordt over theorie en praktijk.

Van oudsher associeert Conradi de studie van klassieke werken over illusionisme met de passie voor filosofie, retoriek en psychologie. Mede dankzij zijn culturele vorming en werkzaamheden als dirigent en klassiek trombonist creëert hij een unieke sfeer van onmisbare spanning en daardoor een hele speciale ervaring voor zijn publiek.

Sinds twee jaar woont Conradi in Nederland en werkt voor meerdere bedrijven, conferenties en bijzondere restaurants en spreekt tijdens zijn shows italiaans, engels of nederlands.

Prijs op aanvraag

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..