Straatacts Acrobatische acts mobiele acts

Onze straatacts zijn niet van de straat. Vanwege de grote verscheidenheid in het aanbod heeft Outevents een selectie van de meest markante en onderhoudende straatacts opgenomen in het bestand. Acrobatische acts, mobiele acts, straattheateracts, animatie acts en vuuracts; het aanbod is gevarieerd.
 

DE SLAMPAMPERS.

Ze zijn schaamteloos goed! Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk,Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten. The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!

Betoverende mannenstemmen, vette blazers en andere muzikale hoogstandjes worden gelardeerd met onvervalste slapstick, ongeplande acrobatiek en andere gênante momenten.

De drie wise guys van The Slampampers zijn zowel uitstekende muzikanten als geweldige komedianten.

Ze hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen in zowel theaters als op festivals en andere events, op straat en desnoods bij u in de huiskamer; Akoestisch, versterkt, mobiel of op een podium: they come in peace! Swingende muziek doorspekt met absurde acts. Daarbij zichzelf en elkaar niet ontziend en de sterren van de hemel spelend.

Mr. Muggin ‘Buzz Base: Een ambitieuze bassist en leadzanger met z’n foute teksten. Dr. Alban Jive: Een superdeluxe drummer.

Een beetje afwezig misschien? Mr. Lonny Love: Een saxofoon virtuoos die wel veel aandacht nodig heeft. Just give these guys a break and let them mess around. Your audience will love ‘em.

 

 

Time.

Altijd al in de toekomst willen kijken? Nu kan het ! U maakt een kortdurende ruimtereis naar zowel het verleden als de toekomst. Uw gastheer bij deze unieke reis is dokter Brown, 450 jaar oud, neurofysicus, piloot en de uitvinder van de tijdscapsule.

Onderweg krijgt u een kijkje in zijn keuken. Geniale voorspellingen, interactieve gedachten-experimenten en bijzondere gebeurtenissen in de tijd, brengen u in verwarring.

De Tijdscapsule is een wonderbaarlijk minipretpark voor slechts 7 volwassenen. Heeft u een sterk hart, grote longen en een stel briljante hersenen, dan is dit de ervaring die u niet mag missen. Binnen 10 minuten weet dokter Brown u te verrassen met ongekende tovenarij uit het verre verleden en magische experimenten uit de  22e eeuw. De tijd staat niet stil, maar vliegt aan u voorbij.

Voor dat u het weet staat u weer buiten en nodigt onze pi loot 7 nieuwe gasten uit.
Na 420 jaar onderzoek beschikt dokter Brown over tal van wonder¬baarlijke ontdekkingen. U kunt dan ook gerust een tweede keer instappen om wederom enkele nieuwe en onnavolgbare gebeurtenissen te aanschouwen.

Doktor Brown de is de "Uri Geller" onder de mentalisten, de "Neil Armstrong" onder de astronauten, de "Char" onder de TY-kwakzalvers, de "Jarno di Pamo" onder de goochelaars en de "Albert Einstein" onder de natuurkundige wetenschappers.

Hij is niet van deze tijd, misleidt u op z'n tijd en navigeert u door de tijd. Kortom, als u wilt zien wat "Universele magie" is en als u wilt weten waarom we onze toekomst al in ons verleden kunnen voorspellen, breng dan een kort bezoekje aan deze bijzondere tijdsmachine en de futuristische wereld van dokter Brown.

Act op locatie
In periode van max 3 uur wordt 40 min. per uur gespeeld.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..