Standwerker

Standwerker op de markt is een vak apart. Vaak in de praktijk geleerd, werkt een goede standwerker als  een magneet op het publiek. Een goede standwerker verkoopt ijs op de Noordpool en zand in de Sahara. Maar veelal gaat de aandacht meer uit naar de artiest die in elke goede standwerker schuilt: hij weet het publiek altijd te boeien. Daarom zijn standwerkers goede klantentrekkers op beurzen en uitstekend geschikt voor promotionele activiteiten.
 

Mr. Avesta Bijgenaamd.

De keizer van Amsterdam”. Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.

Diverse malen haalde hij de eerste prijs als standwerker en heeft zich tevens bekwaamd in het goochelvak. Hij werkte jarenlang op cruise schepen. Daarmee is hij een ervaren artiest en kan hij op vele evenementen meepraten. Tijd in overleg.


 

 

Klantentrekker.

Voor beursoptredens is de entertainer / goochelaar Henk Romeijn uitstekend inzetbaar om uw potentiële klanten naar de beursstand te lokken.

Met zijn innemende presentatie en aandachttrekkende goocheltrucs blijven de klanten bij de beursstand staan, lang genoeg om kennis te maken met het aanbod.

Zijn ludieke presentatie is een steun in de rug voor elke beursstandhouder.
Beursoptredens in overleg.
 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..